Over ons

Logo2 Voorbeeld-ondernemingsplannen.nl

Over Voorbeeld-ondernemingsplannen.nl

Voorbeeld-ondernemingsplannen.nl biedt compleet uitgewerkte, up-to-date ondernemingsplannen van hoge kwaliteit aan. Op basis van ruim 15 jaar kennis en ervaring is er een aanbod van unieke ondernemingsplannen ontwikkeld dat direct gedownload kan worden. De plannen zijn specifiek per branche uitgewerkt en inclusief een uitgebreid financieel plan. Door het voorbeeldplan aan te passen met je eigen gegevens kun je eenvoudig en snel een uniek plan voor jouw onderneming creëren. Met dit plan kun je de eerste stap zetten naar een succesvol eigen bedrijf.

Jeroen Coenen, oprichter Voorbeeld-ondernemingsplannen.nl
Jeroen Coenen, oprichter Voorbeeld-ondernemingsplannen.nlConnect op LinkedIn

Over Jeroen Coenen

Klik op één van de onderstaande knoppen om meer over Jeroen te weten te komen.

Jeroen Coenen, Bedrijfskunde, Erasmus Universiteit

Studie en start ondernemerschap

Ik ben in 2009 afgestudeerd in de Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast mijn studie heb ik vier jaar een eigen onderneming gehad, BCW Ondernemingsplan. Binnen dit bedrijf schreef ik ondernemingsplannen op maat voor ondernemers in uiteenlopende branches.

Jeroen Coenen Mars

Ervaring in het corporate bedrijfsleven

Na mijn afstuderen heb ik BCW verkocht en ben ik gaan werken voor de Amerikaanse multinational Mars. Mars richt zich op de productie en verkoop van met name chocoladeproducten en dierenvoeding van A-merken zoals Snickers, Twix, Mars, M&M’s, Whiskas, Pedigree, Cesar, Sheba etc. Ik heb drie jaar voor deze onderneming gewerkt op het gebied van Sales en Trade Marketing.

Jeroen Coenen Ondernemingsplan RTL4
Jeroen Coenen in het RTL 4 programma “Wist je dat?”

Oprichting Credo

Tijdens mijn loopbaan bij Mars merkte ik dat ik het ondernemerschap en contact met ondernemers begon te missen. Mijn hart en passie liggen op het gebied van het helpen van ondernemers. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen. De fijnste telefoontjes zijn dan ook de berichten van ondernemers die vol enthousiasme vertellen dat ze met het ondernemingsplan succesvol een financiering hebben verkregen en dat ze nu kunnen starten met hun droombedrijf.

Daarom ben ik eind 2012 gestopt bij Mars en ben ik begin 2013 mijn eigen onderneming, Credo Ondernemingsplan, gestart. Tot op de dag van vandaag schrijf ik binnen dit bedrijf ondernemingsplannen op maat voor ondernemers in alle branches.

Ik ben te gast geweest in het RTL 4 programma “Wist je dat”? om de kijkers iets te vertellen over het maken van een ondernemingsplan. Bekijk de video om meer te weten te komen over mijn werk binnen Credo.

VBOP-ontstaan

Hoe is het idee voor Voorbeeld-ondernemingsplannen.nl ontstaan?

Mijn agenda binnen Credo is altijd erg vol en ik moet mensen hierdoor regelmatig teleurstellen, omdat ik ze op korte termijn niet kan helpen. Omdat ik graag meer ondernemers van dienst wil zijn en ondernemers op een directe manier wil laten profiteren van mijn kennis en ervaring, ben ik gaan nadenken over de weg om dit mogelijk te maken. Zo is het idee voor Voorbeeld-ondernemingsplannen.nl ontstaan.

Ik schrijf al ondernemingsplannen sinds 2006 en sindsdien heb ik honderden plannen geschreven. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, heb ik gebundeld in de ondernemingsplannen op deze site. Hierdoor kun je nu voor een zeer scherpe prijs profiteren van mijn expertise op het gebied van ondernemingsplannen.

Ik wil je alvast veel succes wensen in het ondernemerschap en mocht je een vraag hebben dan kan je altijd contact opnemen met mij.

Adresgegevens

Oslo 12
2993 LD Barendrecht

Volg ons via